Wil je meer weten? Bel of app me dan: 06 29 56 29 12

Een bordje voor jou, een bordje voor mij

0 Flares 0 Flares ×

Je leest het overal. Voor veel mensen komt deze corona crisis nog harder aan dan bij anderen. Inkomens zijn weggevallen, de netwerken van hulpinstanties zijn gebroken door het wegvallen van de fysieke ontmoeting en de buurthuizen zijn nog steeds gesloten.

Sinds november 2020 kookt Sjalotte iedere vrijdag vanuit haar keuken in MidWest voor de buurt. Samen met Eartha die ook professioneel kookt. Inmiddels hebben we een team van vrijwilligers die ons elke week fantastisch helpt. Op het moment koken we voor ca 200 mensen per week. Dat betekent bijvoorbeeld dat er 18 kilo sperziebonen moeten worden gedopt, of 100 aubergines doormidden moeten worden gesneden. We willen uiteindelijk graag 300 maaltijden koken per week!

Wil jij iets betekenen voor onze buurtgenoten en heb je zelf ook zin in zo’n overheerlijk hapje op je vrije vrijdagavond, koop dan een buurtmaaltijd.

Een maaltijd kost €8 en daarmee maken we dus ook een maaltijd voor een buurtbewoner, die het extra moeilijk heeft. Dus een bordje voor jou en een bordje voor en blije buurman of buurvrouw mogelijk maken!

Je reserveert je maaltijd door uiterlijk vrijdag voor 12 uur te mailen naar reserveren@inmidwest.nl of bellen/appen naar 06 52 34 32 55
Geef aan of je vega of vlees wilt.

Je maaltijd ophalen kan tussen 16 uur en 18 uur bij Midwest, Cabralstraat 1 (natuurlijk veilig, op afstand, met alle toeters en bellen). En we zijn altijd in voor een kletspraatje (jij vast ook).

Hieronder zie het menu van deze maand en wekelijks op woensdag op facebook en instagram.