Wil je meer weten? Bel of app me dan: 06 29 56 29 12

Over Sjalotte

0 Flares 0 Flares ×

De jaren dat ik op kantoor werkte, was lunch altijd een uitdaging. Ik hou van lekker en gezond eten met veel afwisseling. Na drie dagen een speltbroodje met hummus of dezelfde salade was ik wel weer eens toe aan iets anders. Dat is niet gemakkelijk in een half uurtje pauze. Daarom heb ik van mijn probleem mijn passievolle missie gemaakt. Ik kook vanuit huis grote pannen vol met gezonde, lekkere en energierijke maaltijden. Maaltijden zonder ongezonde toevoegingen en zonder een middagdip tot gevolg. Omdat hier veel vraag naar is heb ik dit inmiddels uitgebreid met lekkere én gezonde ontbijtjes, borrelhapjes, diners en catering op feestjes.

Sjalotte maakt
dagelijks vanaf € 5,50 euro per persoon verse lunchgerechten voor de drukbezette maar bewuste Amsterdammer. De gerechten zijn gezond, licht verteerbaar en grotendeels koolhydraatarm. Het menu wisselt elke dag en wordt bereid met verse groenten en fruit van het seizoen. Dagelijks staat er een soep en een salade op het menu die goed op elkaar zijn afgestemd. Heb je een specifieke wens, ben je vegetariër of heb je een voedselallergie? Laat het dan weten dan houden we daar rekening mee.

Naast de dagelijkse lunch verzorgt Sjalotte ook lekker, gezonde én op maat gemaakte ontbijtjes, borrels/recepties, diners en de catering op feestjes. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen.

Sjalotte weet
hoe belangrijk een gezonde lunch is. Het werkende leven is uitdagend en leuk, maar vraagt ook veel energie. Een lunch vol groenten en zonder (te veel) koolhydraten is daarom belangrijk. Want het zorgt ervoor dat je weer een stuk energieker en productiever bent.  Als je gezond eet, heb je daar dus de hele dag profijt van. Daarnaast kun je in je pauze echt even ontspannen en opladen zonder dat je naar de supermarkt hoeft te rennen.
Over de supermarkt gesproken. Het is hier haast niet te traceren wat je nou echt in je mond stopt. Een bakje yoghurt met fruit uit de supermarkt bevat bijvoorbeeld treurig weinig fruit maar vooral veel smaak-/ kleurstoffen en e-nummers, ditzelfde geldt voor het aanbod soep ect. Reden te meer om bij Sjalotte te bestellen!