Wil je meer weten? Bel of app me dan: 06 29 56 29 12

Prijzen & Informatie

0 Flares 0 Flares ×

Sjalotte bezorgt
haar gerechten bij jou op kantoor. De maaltijden worden bezorgd (in overleg) tussen elf en één uur. Het enige wat je hoeft te doen is een bordje te pakken, aan te schuiven en te genieten.

Sjalotte zorgt
kortom voor jouw dagelijkse, gezonde lunch, die bestaat uit een portie salade en een portie soep. De maaltijden (400 ml soep plus salade) variëren tussen de €7,50- en € 15,- per persoon, afhankelijk van de keuze en samenstelling. We maken dagelijks soepen, salades, verse spreads en warme gerechten, elke dag een ander recept.

Groepen vanaf 14 personen kiezen vaak voor twee soorten salades en soep voor €7,50 per persoon met stokbrood en zelfgemaakte kruidenboter voor €2,50. In goed overleg is er van alles mogelijk. Als je regelmatig bestelt kan dat heel makkelijk via een bestelsysteem. Hier geef je per week de dag(en) aan waarop jij je lunch wilt ontvangen. Aan het begin van de opvolgende maand ontvang je een factuur.

Wij verzorgen ook ontbijt, -lunch, -diner of borrels voor speciale gelegenheden met dezelfde gedachte en signatuur als de dagelijkse lunch, namelijk: vers, gezond, creatief en heel erg lekker!

Vergaderen en lekker eten aan de Prinsengracht

Wanneer je in besloten kring wilt vergaderen met niet meer dan 10 personen of uitgebreid wilt lunchen met een (zaken)relatie, dan hebben wij sinds kort een charmante en informele ruimte beschikbaar. Om de hoek van de Runstraat met uitzicht op de gracht is de Grachtenkamer gelegen www.grachtenkamer.nl. Goed internet en een beamer zijn aanwezig, de koeling ligt vol met lekkere drankjes en je kunt jezelf voorzien van koffie en thee. Sjalotte verzorgt de catering. Dus als je met je collega’s wilt ontbijten, lunchen of dineren dan maken wij heerlijke, verse en gezonde maaltijden en serveren we deze uit. De geheel verzorgde lunch bestaat uit soep, salade, brood, verschillende soorten (zelfgemaakt)beleg en verse sapjes. De overige maaltijden zijn op maat.  Informeer bij mij naar de mogelijkheden: van vergaderen tot private dining.

Voor prijzen op maat en meer informatie kun je contact opnemen per telefoon: 06-29562912, of per mail: lotte@sjalotte.nl.