Support your locals

0 Flares 0 Flares ×

In deze bizarre tijden waarin het leven en werk ineens veranderd is, komen er nieuwe initiatieven tot stand en versterken leveranciers en collega’s elkaar. Dat is heel mooi!

Zo zijn wij van Sjalotte verschillende samenwerkingen aan gegaan:

De Troostdoos in samenwerking met Midwest
Het is stil en troosteloos hier op de Cabralstraat. Maar gelukkig vinden we in deze verdrietige tijden ook troost in de kleine dingen. Zoals de tuin die elke dag groener en frisser wordt. De bijen die druk heen en weer vliegen. De eerste daslook en drie vijvers vol verliefde kikkers en bergen kikkerdril.

Zo bedachten wij de MidWest Troostdoos. Een feel-good pakket voor onze trouwe vrienden, gasten, huurders, buren en vrijwilligers. Zodat je even terug kunt denken aan MidWest, je fijne werkplek, de kantine in de gymzaal waar altijd iets te doen is. En onze zonnige tuinen.
Met de MidWest Troostdoos steun je onze missie om een buurtplek te blijven en sociale activiteiten mogelijk te blijven maken. Kunnen we best goed gebruiken nu.
Je kunt kiezen tussen twee varianten: een grote doos van € 45 of een brievenbuspakketje van € 19,- (excl verzending via Post NL).

Woordvis
Sinds een paar weken is Sjalotte een nieuw afhaalpunt van Woordvis. Elke week worden er pakketjes super verse en prachtig gefileerde vis afgeleverd op onze locatie zie de website voor de voorwaarden http://www.woordvis.nl/#voor-thuis

Van der veen bar/kitchen
Bij restaurant van der Veen in de Beethovenstraat kan je tegenwoordig ook genieten van het eten van Sjalotte. Restaurant van Der veen heeft door de Corona maatregelen een winkel geopend voor locals van locals. Hier kan je verschillende producten vinden gemaakt door bedrijfjes uit Amsterdam. Zie voor meer informatie https://www.vanderveenbarkitchen.nl