Weekmenu

0 Flares 0 Flares ×
Weekmenu
0
Menu week 22

Menu week 22 Farro- bloemkoolsalade met verse kruiden Groene salade met mosterd dressing  Frisse tomatensoep met basilicum olie  Hasselback-bataten met kruidencrunch Rigatoni met supergroente pasta  Triffle met zelfgemaakte Citroencake en…

Weekmenu
0
Menu week 20

Deze week hebben we weer een heerlijk menu voor je samengesteld. Je kan kiezen uit 2 heerlijke gerechten als lunch of lichte avondmaaltijd voor €7,50. Uiteraard kunnen deze gerechten worden…

Weekmenu
0
Marokkaanse soep

Zo’n heerlijke Marokkaanse gemaakt soep vandaag! Met ondermeer kikkererwten, abrikozen en kaneel. Uit het boek van Soup en zo. Aanrader!

slideshow homepage
0
Zomerstop!

Van 14 juli tot 4 september is Sjalotte gesloten. Na de zomer zijn wij terug met vele nieuwe recepten, heerlijke zelfgemaakte producten en frisse energie! Met vragen en reserveringen kan…

Weekmenu
2
Linzensalade en tomatensoep

Salade van linzen en kikkererwten met avocado, geitenkaas, nootjes en rucola en een tomatensoepje met verse basilicum. Deze salade maakte ik altijd met mijn collega’s bij de Dierenbescherming.

Support your locals
1
La vita e bella!

De zomers breng ik sinds enkele jaren door in Fanghetto. Een piepklein Italiaans dorpje, het ligt 200 meter van de Franse grens. Hier laat ik me heel graag inspireren. Rondom…

Support your locals
0
Anna Jones

De boeken van de Britse Anna Jones zijn een dagelijkse inspiratiebron voor mij. Haar gerechten zijn origineel, zien er prachtig uit met veel kleur en verschillende texturen, ze zijn gezond…

Weekmenu
0
Doperwtensoep

(15 porties) 6 uien, fijngesneden 3 teentjes knoflook, fijngehakt 4 el zonnebloemolie 3 l groentebouillon (liefst van te voren zelf getrokken) 1,2 kilo doperwtjes 
(diepvries) bosje munt, blaadjes grof gehakt…

Weekmenu Kikkererwtensoep dstrct
0
Kikkererwtensoep met spinazie

(24 personen) 1 scheut olijfolie 2 preien gewassen 3 stengels bleekselderij, in stukjes 1 theelepel geelwortelpoeder 2 theelepels gemalen komijnzaad 2 theelepels zwart mosterdzaad Sap van 1 citroen 1 kilo…

Weekmenu
0
Quinoa salade met daslook pesto

Quinoa salade met daslookpesto (4 personen) 300 gram quinoa 200 gram sperziebonen, steeltjes verwijderd en in stukjes van ca. 2 cm gesneden 100 gram borlottibonen (liefst gedroogd en bereid volgens…

Weekmenu
0
Risotto van gort

Het klassieke recept van risotto dat de meeste mensen wel kennen kan ook worden vervangen door gort. Gort is gepelde gerst. Gerst is een graansoort. Dit product bevat gluten maar…

Weekmenu
0
Soep van broccoli en doperwten

(10 personen) 1 rode ui, gesnipperd 3 stengels bleekselderij, in stukjes Oregano, half bosje, steeltjes aan de onderkant verwijderd, de rest fijngesneden (blaadjes en takjes) 3 kardamonpeulen, met de vijzel…

Weekmenu
0
Witte bonen rozemarijnsoep

4 personen 1 ui, gesnipperd 3 teentjes knoflook, fijngesneden Pastinaak, geschild en in grove stukken Witte bonen, gedroogd, van te voren 8 uur geweekt 3 takjes rozemarijn, geritst Runderbouillon, liefst…