Kantoorlunches

kantoorlunches 3

Dagelijks vers gemaakte lunch
Bezorgd op kantoor vanaf € 5,- p.p

De oorsprong van Sjalotte ligt bij het maken van lunches voor bedrijven. Acht jaar geleden ben ik begonnen vanuit huis en inmiddels kook ik vanuit mijn productiekeuken aan de Bickersgracht in Amsterdam. Elke dag maken wij verschillende gerechten die we in grote schalen bezorgen tot aan de lunchtafel. De keer daarop halen we de vuile vaat weer op. Zo werken wij samen met onze klanten aan een duurzaam systeem.

We maken dagelijks salades, soepen, spreads en warme gerechten volgens ons weekmenu. Jij kiest welke dag je welke samenstelling van gerechten wil ontvangen. Bijvoorbeeld op maandag een warm gerecht, een salade en een lekkere zelfgemaakte spread (denk aan hummus, pesto of muhammara). Op dinsdag soep en salade enz. De lunch is altijd vegetarisch en op aanvraag veganistisch. Uiteraard houden we rekening met allergieën. Wij maken zelf verse foccacia en werken samen met een partij die heerlijk zuurdesembrood maakt, deze zijn apart bij de lunch te bestellen.

Onze klanten geven het aantal ‘lunchers’ per week door en aan het einde van iedere maand sturen wij een factuur.

kantoorlunches 2
kantoorlunches 1

Prijzen
1 gerecht €5,-
2 gerechten €7,50,-
3 gerechten €8,50,-
Bezorgkosten binnen Amsterdam €17,50 per rit
Bezorgkosten buiten Amsterdam tot 30 km €22,50 per rit

Is je kantoor bij ons in de buurt dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de lunch te komen halen. Of wij het nu komen brengen of jij het komt halen: persoonlijk en direct contact met onze klanten is onze basis. Lunch kan besteld worden vanaf 10 personen.

Over alle hierboven aangegeven prijzen wordt 9% btw berekent

Wat anderen vinden

Voor onze vergaderlocatie in het centrum van Amsterdam maken wij altijd gebruik van de heerlijke lunches klaargemaakt door Sjalotte. Het is een feest voor het oog, gevarieerd en overheerlijk. Altijd een verrassende soep en frisse salade. Een groot voordeel is dat alles vegetarisch is, dat maakt het voor iedereen een feest.

Hanneke Ouwehand, Moustaqbel

Let’s stay in touch

Geïnspireerd door vele mooie kookboeken, goede chefs en de nationale en internationale keuken